Arama
Arama Sonuçları
5 kişi hayatını kaybetti
Bugün Kastamonu’da 5 vatandaşımızı kaybettik. İşte Kastamonu’da hayatını kaybeden vatandaşlar.
'Atıl projeler' cenneti Kastamonu!..
Geçtiğimiz son 10 yılda Ilgaz Tüneli, havalimanı ve yakın zamanda hizmete giren Olimpiyat Hazırlık ve Kamp Eğitim Merkezi (eski MİEM) gibi çok önemli projelerin hayata geçirildiği Kastamonu'da yıllardır akıbeti belli olmayan bina ve arazilerin ne olacağı halen merak konusu...
Altın Kızlar’ın sağlık sponsoru Özel Anadolu Hastanesi oldu
Kastamonu Belediyespor’un sağlık sponsoru Özel Kastamonu Anadolu Hastanesi oldu.
Muzaffer Kartal, Ağlı’da toprağa verildi
Kastamonu’da ülkücü camianın önde gelen isimlerinden, eski Ülkü Ocakları Başkanı emekli eğitimci Muzaffer Kartal'ın cenazesi, memleketi Ağlı'da toprağa verildi.
130 kişinin katılımıyla 'Bebek Dostu Sağlık Çalışanı' sempozyumu
Kastamonu İl Sağlık Müdürlüğü tarafından 1-7 Ağustos Dünya Emzirme Haftası kapsamında 1'nci Bebek Dostu Sağlık Çalışanı Sempozyumu gerçekleştirildi. Yapılan bilgilendirmelerin ardından yeni doğan ve sosyal pediatri öğretim görevlileri tarafından sağlık çalışanlarının konuyla ilgili soruları cevaplandırıldı. Düzenlenen programda 130 sağlık çalışanı bilgilendirildi.
Kastamonuspor sağlık kontrolünden geçti
TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden GMG Kastamonuspor, Bolu kampı öncesinde Özel Kastamonu Anadolu Hastanesi'ne gelerek sağlık kontrolünden geçti.
KSK’nın sağlığı, bu yıl da ‘Anadolu’ya emanet
Kastamonu Özel Anadolu Hastanesi, GMG Kastamonuspor’un sağlık sponsoru olmaya bu sezonda devam edecek.
Anadolu, sağlık şehidi Gök’ü andı
22 Aralık 2020 tarihinde koronavirüs nedeniyle hayatını kaybeden Radyoloji Uzmanı Dr. Mustafa Vedat Gök’ün vefatının ikinci yılı nedeniyle Özel Kastamonu Anadolu Hastanesi’nde anma töreni düzenlendi. Sağlık şehidi Dr. M. Vedat Gök için Kuran-ı Kerim’in okunduğu anma törenine Anadolu Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Recep Dinler, Hastane Başhekimi İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Ertan Şahbat, doktorlar ve sağlık çalışanları katıldı.
Ömer Faruk Bostan ile Küre müziğe doydu…
Küre ilçesinde, Küre Kaymakamlığı ve Küre Belediye Başkanlığı’nın Cumartesi günü düzenlediği bir günlük “Küre Yaz Şenliği” programına yoğun ilgi ve katılım oldu. Düzenlenen programla Küreliler büyük coşku içinde eğlendi, sanatçı ve DJ Nailin canlı müzik performansı ile Küreliler ve ilçe dışından gelenler coştu.
Şampiyon Hipnoteam!
İl Sağlık Müdürlüğü tarafından 14 Mart Tıp Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen Futbol Turnuvası sona erdi.
Sağlıkçılar sahaya indi
Kastamonu İl Sağlık Müdürlüğü, ilimizde görev yapan sağlık çalışanları arasında futbol turnuvası düzenliyor.
'En İyi Narkotik Polisi Anne' projesi devam ediyor
Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi, Özel Anadolu Hastanesi, Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Kargaz Şubesi çalışanlarına “En İyi Narkotik Polisi Anne” konulu seminer düzenlendi.
Sağlık şehidi dualarla anıldı
Geçtiğimiz yıl 22 Aralık tarihinde koronavirüs nedeniyle hayatını kaybeden Uzman Dr. Vedat Gök’ün vefatının birinci yılı nedeniyle Özel Kastamonu Anadolu Hastanesi önünde anma töreni düzenlendi. Dr. Vedat Gök için hatim duasının okunduğu anma törenine Özel Anadolu Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Recep Dinler, Hastane Başhekimi Uzman Dr. Zeki Esad Öztürk, Uzman Dr. Vedat Gök’ün ailesi, doktorlar ve sağlık çalışanları katıldı.
Metin hocaya son görev
Kastamonu Özel Anadolu Hastanesi'nde Genel Cerrahi Uzmanı olarak görev yapan Op. Dr. Metin Baş, yakalandığı koronavirüs hastalığı nedeniyle hayatını kaybetti
Doktor Baş, koronaya yenildi
Özel Anadolu Hastanesi'nde Genel Cerrahi Uzmanı olarak görev yapan Dr. Metin Baş, korona virüs tedavisi gördüğü Ankara Şehir Hastanesi'nde hayatını kaybetti